Startsida

Massage
Rehabilitering
Terapeutisk stretching
Personlig träning

Om Veljko
Referenser

Fakta om friskvård

Licensierade Personliga tränare & Styrketräningsinstruktörer

Referenser

Utbildningen till Lic. Styrketräningsinstruktör

Så här tyckte några tidigare deltagare om utbildningen till lic. styrketräningsinstruktör:

Erik Skröder
Ålder: 22
Yrke: Studerande (idrottsvetenskapligt program på Malmö högskola)

"Jag tycker denna utbildningen var jättebra! Trots att jag själv har tränat ett antal år och har samlat på mig kunskap från många håll, så lärde jag mig något nytt vid varje lektionstillfälle med Veljko.
Jag känner att jag nu kan träna mer effektivt men framför allt på ett säkrare sätt där jag undviker att skada mig. Så är du intresserad av träning men vill få mer kunskap är detta utbildningen för dig!
Veljko är en väldigt duktig lärare och pedagog som gör inlärandet lätt och förståeligt. Veljko förbereder dig väl både vad gäller kunnande men även attitydsmässigt för ett framtida jobb som gyminstruktör!"


Henrik Axelsson
Ålder: 27

"Utbildningen är värd varenda krona då du får väldigt bra läroböcker samt en mycket kunnig lärare som har svar på i princip allt. Jag hoppas och tror att detta är startskottet för min karriär inom gymbranschen, vilket inte är en dag för tidigt. Tack!"


Therese Svensson
Ålder: 37
Yrke: Gymnasielärare

"Jag rekommenderar denna utbildning för alla som tränar på gym. Man lär sig träna rätt plus att man får mycket kunskap gällande allt som har med träning att göra, t. ex. näringslära. Den är utmärkt för både privat bruk och om man har intentioner att jobba som gyminstruktör."


Daniel Zivic
Ålder: 28

"Kan ge den här kursen mina varmaste rekommendationer. Har man något intresse för att jobba inom friskvård så ska man ge Veljko och den här kursen en chans. Kunskapsnivån är hög och väldigt givande!
För min egen del så har min träning utvecklats plus att man har fått ett bra gäng nya arbetskollegor. Värt det? Absolut!"


Muhammed (Memo) Sik
Ålder: 25
Yrke: Undersköterska

"En av de bästa utbildningar jag har gått. Mycket kunskap, väl värd pengarna, och mycket trevliga och kunniga lärare. MYCKET NÖJD och väl rekommenderad."


Daniel Larsson
Ålder: 22

"Jag tycker denna utbildningen har varit bra och värd pengarna. Jag rekommenderar denna utbildning både till dem som vill lära sig mer och dem som även kanske sen går vidare till pt-utbildningen.
Jag har själv lärt mig mycket nya saker som t.ex. förhindra skador, köra på lite lättare vikter fast mer strikt med mera."


Turker Sayar
Ålder: 35
Yrke: Lagerarbetare

"Det var en mycket bättre utbildning än jag förväntade mig. Jag fick lära mig mycket trots att jag hade en hel del förkunskaper eftersom jag tidigare jobbat på gym. Utbildningen är också väldigt bra om man vill öka kvaliteten på den egna träningen. Jag rekommenderar utbildningen till alla."


Sanja Krvavac
Ålder: 26
Yrke: Psykolog/idrottspsykolog

"Allt var värt ansträngningen och pengarna. Men eftersom man får diplom både på svenska och engelska, så skulle utbildningen kunna bli ännu bättre om även föreläsningarna var på båda språken. "


Fredrik Bengtsson
Yrke: Jobbar inom restaurangbranschen

"Utbildningen har ökat min inblick i styrketräning och återhämtning, och hur man ska vara när man tränar. Jag kommer att rekommendera utbildningen vidare."


Robert Liljenberg
Ålder: 26
Yrke: Studerande, jobbar extra som säljare

"Utbildningen var absolut prisvärd, att betala den mindre summan pengar för att träna på ett korrekt och säkert sätt kommer att stärka mitt självförtroende och kropp i hela mitt liv framöver.
Bra grundläggande kunskaper inom anatomi och näringslära. Härlig bredd på träningen, för funktionshindrade till doping. Supernöjd, och Veljko är en mycket duktig lärare både praktiskt och teoretiskt."


Roger Jörgensen
Ålder: 35
Yrke: Instruktör

"Även om jag tränade mycket innan jag började denna utbildning så har jag lärt mig ofantligt mycket och utvecklats jättemycket. Jobbade som instruktör innan utbildningen men utbildningen har gett mig bevis på att det jag gör är rätt och gett mig extra säkerhet i instruktörsrollen.
Den som vill lära sig mer om styrketräning och instruktörsrollen rekommenderar jag verkligen denna utbildning."


Elin Nordquist
Ålder: 20

"Detta var verkligen en givande utbildning! Jag har utvecklats både i mig själv och i mitt sätt att träna. Kunskap kan man aldrig få för mycket av. Så det var absolut värt vartenda öre.
Jag hoppas att kunna jobba inom detta yrke för att föra vidare allt jag lärt mig och hjälpa andra till en bättre hälsa och utveckling inom sin träning."


Lars-Göran Ström
Ålder: 44
Yrke: Truckförare (förhoppningsvis snart instruktör eller PT)

"En mycket bra och prisvärd utbildning med kunniga och engagerade kursledare. Upplägget med utbildning på lördagar under en hel termin passar perfekt om man jobbar heltid på vardagar, dessutom har man tid på sig att plugga och fundera ut frågor mellan varje kurstillfälle.
Man får verkligen en bred kunskap och möjligheten till praktik på inbjudna klienter är väldigt bra. Det är en möjlighet att prova på instruktörsjobbet i "verkligheten", men under överinseende av kursledaren."


Marie Aldingsson
Ålder: 28
Yrke: Marknads- och försäljningsansvarig samt driftsansvarig i ett företag för träning och friskvård.

"Utbildningen är både längre och billigare jämfört med andra liknande utbildningar. Man får mycket mer för pengarna här. Eftersom jag jobbar inom gymbranschen och är idrottslärare så kommer jag att ha nytta av utbildningen inom mina yrken.
Jag skulle absolut (och har redan) rekommenderat denna utbildning till andra."


Michael Strand
Ålder: 22
Yrke: Snickare

"En väldigt mångsidig kurs som har många moment som inte finns i andra utbildningar. Har haft stor nytta av allt jag lärt mig, när det gäller min egen träning. Gick även här för att få en bra grund för att jag ska läsa vidare till PT.
Rekommenderar starkt utbildningen om man vill lära sig mer om träning och hälsa."


Daniel Borbjerg

"Att gå denna utbildning var verkligen en "dörröppnare" för mig. Dels har jag fått gedigen kunskap om hur kroppen fungerar samt hur man lämpligast bör träna för att minimera skaderiskerna och samtidigt få ut det mesta av sin träning. Självklart kan jag rekommendera denna utbildning till er som vill utöka era kunskaper om träning eller vill jobba inom gym/friskvård.
För mig har utbildningen lett till start av eget företag samt fått möjligheten att träffa en rad intressanta människor. Högsta betyg till hur utbildningen var upplagd samt för bra och seriösa lärare!"


Mårten Hansen
Ålder: 20
Yrke: Maskinoperatör på SCA, Falkenberg

"Att vi fick så lång tid på oss att studera och lära oss har varit mycket bra. Lärarna har ställt upp till 110 % om det är något vi undrat (även på deras fritid). Om jag skulle rekommendera någon att gå en styrketräningsutbildning, så skulle det vara hos Veljko. Utbildningen har varit värd varenda krona. Jag har lärt mig otroligt mycket om säker träning, vilket har hjälpt mig att utvecklas på ett personligt plan. Denna utbildning rekommenderas varmt!"


Carina Strandberg
Ålder: 46
Yrke: Grundskollärare

"Utbildningen känns väldigt seriös och man får lära sig att verkligen tänka på ett brett och djupt plan. Hälsomässigt. Jag har lärt mig om många misstag man gör när man tränar och redan kunnat hjälpa vidare till tacksamma personer som precis som jag "inte hade en aning...". Jag rekommenderar verkligen utbildningen. Synd bara att den inte är CSN-berättigad."


Mia Bülow
Ålder: 20
Yrke: Pilatesinstruktör och motionsledare

"Det är en mycket bra och prisvärd utbildning där man får lära sig de grunder jag tycker är viktiga att ha. Det är en personligt utvecklande utbildning som man kan komma att använda i många olika syften. Jag rekommenderar denna utbildning till alla som har ett intresse för träning."


Pål Öberg Pålsson
Ålder: 19
Yrke: Arbetssökande

"Jag skulle verkligen rekommendera denna utbildning. Man lärde sig saker redan från första dagen även om man tränat i flera år innan. Lärarna är väldigt trevliga och kompetenta."


Cipi
Ålder: 28

"Det är väl investerade pengar. Jag som inte hade så mycket kunskap fick lära mig väldigt mycket som jag kan nyttja i framtiden. Egen träning är något som jag kommer att använda utbildningen på mest. Skulle absolut rekommendera utbildningen till de som har det minsta intresse av träning."


Markus Ahlberg
Ålder: 19
Yrke: Jobbar i matbutik

"Jag rekommenderar verkligen denna utbildningen till personer som vill förbättra sin egen träning och även sen vill jobba med det. Man lär sig mer än vad man tror. Inte bara hur man instruerar på gym men även motiverar folk till att börja träna. Jag tycker att jag fick valuta för pengarna."


Johan Svensson
Ålder: 25
Yrke: Styrke/spinninginstruktör och receptionist

"Kalas utbildning! Bra lärare! Absolut värd alla pengar! Jag rekommenderar verkligen alla att gå denna utbildning. Veljko är en jättebra utbildare."


Admal Karic
Ålder: 23
Yrke: Allt möjligt, bemanningsfirma

"Mycket värdefull utbildning, rekommenderas till alla som vill ha instruktör till yrke och även de som hobbytränar."


Hassan Hassan
Ålder: 25
Yrke: Rörläggare

"Jätte jättebra, Veljko kan sitt uppdrag om träning och har underbara medarbetare."


Dennis Ekroth
Ålder: 19
Yrke: Möbelsnickare, säljare, säljcoach

"Jag vill självklart rekommendera den här utbildningen, jag har lärt mig mycket."


Nathalie
Ålder: 22
Yrke: Student, gyminstruktör

"Det som är bra med denna utbildning är att man verkligen lär sig allt nödvändigt som hör träning till - inklusive kost, muskler, anatomi, kondition, första hjälpen och sjukdomar och skador.
Man får en mycket bra grund att stå på när man ska ge sig ut i träningsvärlden - både för instruktörsrollen men även för din egen träning!"


Andreas Persson
Ålder: 28
Yrke: Brandman

"Utbildningen var bra med proffsiga lärare och bra utbildningsmaterial. Utbildningen har givit mig en bra grund för styrketräning.
Nu kan jag hjälpa mina arbetskamrater på ett lite proffsigare sätt..."


Andreas Svensson
Ålder: 22
Yrke: Arbetsledare

"Bra: Bra struktur, jag kan följa processen och finner att alla målen vi vid starten satt upp uppnåtts. Veljko är förtroendeingivande genom att med väl genomtänkta lektioner välja ut/fokusera på vad jag tycker är rätt material.
Dåligt: Kunde haft lite mer praktik med inbjudna klienter.
Ja, jag fick mig en gedigen utbildning. Jag rekommenderar verkligen utbildningen."


Zlatica Salkic
Ålder: 21

"Kursen ger dig bra kunskaper om hur du ska träna på rätt sätt, utan att skada dig vid träning.
Du får nytta av den när du tränar själv. Jag rekommenderar verkligen kursen."


Mikael Eldblom
Ålder: 45
Yrke: Utvecklingskonsult

"Bra om styrketräning, första hjälpen, näringslära, instruktörsrollen, anatomi. Bra pedagogik.
Prisvärd utbildning, stort engagemang från kursansvarig, bra material, bra svenska/text. Nytta för egen träning och hälsa, lättare hjälpa andra. Rekommenderar gärna utbildningen."


Ricardo Sakihama
Yrke: Studerar till tandtekniker och civilekonom

"Jag anser att kursen är ur alla synpunkter komplett, och lärarna och materialet är bra. Den är väl värd pengarna, eftersom man kan ha nytta av utbildningen på olika sätt. Jag tycker att utbildningen gör att man utvecklas som människa, både socialt och kunskapsmässigt. Jag är väldigt nöjd, och skulle rekommendera den till andra som ser världen med stora ögon."


Maria Åkesson
Ålder: 27
Yrke: Styrkeinstruktör på heltid i Ystad

"Jag tycker det har varit en grymt bra och givande utbildningstid. Att diskutera och ta upp problemlösning under lektionstid har varit kanon. 1:a hjälpen-utbildningen, sjukdomsbilder och näringslära har varit ett stort plus, kunskap som jag ofta använder mig av (bortsett från 1:a hjälpen hoppas jag)."


Linda Fransson
Ålder: 20
Yrke: Fitness instructor

"Jag rekommenderar dig att gå den här utbildningen. Första lektionen var jag helt "lost" och visste knappt vad over head-papperen handlade om, men efter varje lektion som gick och efter varje pappersark med kolhydrater, piriformis och diabetes blev jag klokare och mer mogen i mitt sätt att se på träningseffekter för olika sorters människor.
Jag har fått bättre självförtroende efter utbildningen, för Veljko sparar inte på berömmet. Jag känner mig även tryggare i min roll som instruktör för jag har mer kunskap"


Niclas Gonzalez
Ålder: 37
Yrke: Behandlingsassistent, handbollstränare

"Tyckte utbildningen var MYCKET BRA. Jag har haft stor nytta av utbildningen både när det gäller mitt jobb som tränare och för min egen träning. Har lärt mig mycket som man inte tänkt på tidigare. Genom utbildningen har jag fått många nya goda vänner.
Utbildningen var värd varenda krona. Jag rekommenderar utbildningen till alla som jobbar med någon form av träning, eller bara är intresserade av träning."


Emelié Holmgren
Ålder: 20
Yrke: Kassörska, ev. snart brandmannautbildningen

"Av att gå denna kursen har jag blivit mycket säkrare på min egen träning samt att jag nu verkligen vågar visa att jag faktiskt kan en del. Visst det var en summa som skulle betalas men vi har fått mycket bra information för att inte tala om enormt bra böcker. Rekommenderar gärna folk som enbart tränar (på högre nivå) eller som vill jobba med detta att gå denna utbildning."


Max Johnsson
Ålder: 20
Yrke: Söker arbete på gym

"Bra utbildning för dig som är intresserad av träning och saker som rör det. Bra upplägg på kursen. Lagom mycket information om varje ämne. Även bra praktisk träning inne i gymmet."


Rose-Marie Olsson
Ålder: 42

"Jag tyckte att det var en bra utbildning och det var bra upplägg med en bra tidsplanering. Den var värd pengarna.
Jag har haft nytta av det för min egen tränings skull, även för mitt självförtroende, och jag har fått nya vänner."


Mats Tell
Ålder: 43
Yrke: Lic. Styrketräningsinstruktör

"Jag skulle varmt rekommendera den här utbildningen med följande motivering: Du får en bredare kunskap över hur din egen samt andras kroppar fungerar, samt en insikt utöver som är bra (kost, fysiologi, skador m.m.).
Mitt eget självförtroende avseende träning, hälsa m.m. har ökat betydligt, samt så har utbildningen "öppnat dörrar" vad gäller jobbmöjligheter inom friskvården.
Utbildningen var definitivt värd varenda slant och jag rekommenderar varmt utbildningen."


Linda H.
Ålder: 23
Yrke: Gyminstruktör, eget företag Aloe Vera

"Bra upplägg, bra och viktig information. Jag har haft nytta av utbildningen när det gäller självförtroende, kunskap, roligt att jobba igen, träning för min egen del, nya vänner.
Jag skulle absolut rekommendera andra att gå den här utbildningen. Den var varierande och rolig och med mycket bra fakta. Känns som det var det man behövde veta."


Sarah Andersson
Ålder: 24
Yrke: Lic. Styrketräningsinstruktör

"Jag har under cirka två års tid arbetat halvtid på ett gym i Malmö som bland annat instruktör. Först nu i vår fick jag möjligheten att gå en utbildning och ta en instruktörslicens.
Utbildningen gav mig flera saker. Dels fick jag bekräftat att det arbete jag utfört i gymet faktiskt var bra. Dels fick jag en hel del ny inspiration och lärde mig bland annat mycket om skaderisker med styrketräning som jag inte kunde så mycket om tidigare. Licensen fungerar också till stor del som en bekräftelse på att man är en kompetent instruktör. Jag känner att genom att ha en licens säkrar jag värdet av min arbetslivserfarenhet på gym.
Jag kan varmt rekommendera utbildningen."


Veljko Karamani, Träning & Hälsa i Malmö
Lic. Personlig tränare, Dipl. Kostrådgivare & Massör
E-post: karamani@traningochhalsa.nu
Tel: 070-436 92 68
www.träningochhälsa.nu
© Träning & Hälsa i Malmö 2019
Godkänd för F-skatt
Plusgiro 32 00 54-0
Bankgiro 5652-2246